Vriend van Drenthina

Draag je Muziekvereniging Drenthina een warm hart toe? Word dan vriend van ons!

Om een orkest draaiend te houden, maak je uiteraard kosten, dit gaat bijvoorbeeld om kosten voor het organiseren van concerten, aanschaf van muziekstukken, vergoeding aan de dirigent, onderhoud en aanschaf van muziekinstrumenten, investeringen in de jeugd, etc.

Muziekvereniging Drenthina Annen probeert deze kosten te dekken en financieel gezond te blijven door het genereren van inkomsten uit bijvoorbeeld onze jaarlijkse koekactie en inzet tijdens de TT in Assen. Helaas is dit niet voldoende en hebben wij de steun van jullie hard nodig.

Draag je Muziekvereniging Drenthina ook een warm hart toe en wil je helpen om ons orkest te behouden? Word dan Vriend van Drenthina!

Als Vriend van Drenthina ontvang je korting op het entreekaartje voor ons voorjaarsconcert en ben je welkom tijdens onze repetities.

Dankzij jouw bijdrage kunnen wij onze ideeën en plannen op muzikaal gebied uitvoeren en zorg je ervoor dat een belangrijk stuk cultuur in ons mooie dorp behouden blijft. Je wordt al vriend vanaf €10,00 per jaar.

Vriend van Drenthina worden? Dit kan door het invullen van onderstaand formulier.

Vrienden-van-Drenthina