Muziekvereniging Drenthina is een harmonie orkest van ongeveer 35 leden bestaande uit het ‘A-orkest’ en een leerlingen orkest. Beiden onder leiding van dirigent Pieter de Jong. Drenthina biedt ruimte voor jong en oud om muziek te maken op een leuke manier met een goed resultaat. 

Drenthina is bij tal van sociale activiteiten in het dorp Annen en omstreken aanwezig voor de ‘muzikale omlijsting’, naast de eigen jaarlijkse concerten. 

Elke woensdagavond repeteert de muziekvereniging in de basisschool O.B.S. de Eshoek in Annen. Bespeel je een instrument en lijkt het je leuk om in een orkest mee te doen, kom dan gerust langs. Als je nog geen instrument bespeeld ben je vanzelfsprekend van harte welkom. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Via sponsorkliks kunnen wij gratis geld verdienen voor de clubkas! Door voortaan je online aankopen via Sponsorkliks te doen, krijgen wij hiervan een percentage van het aankoopbedrag, zonder dat dit jou iets extra kost. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Drenthina
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11798

Lid worden? Meld je snel aan via onze aanmeldpagina

 

 

Draag je ons een warm hart toe? Wordt dan vriend van Drenthina! 

 

 

Scroll naar boven